Τσίπρας σε Ντράγκι: Ζητάμε ισότιμη αντιμετώπιση από την ΕΚΤ -Μίλησε και με τον Ολάντ - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Ντράγκι: Ζητάμε ισότιμη αντιμετώπιση από την ΕΚΤ -Μίλησε και με τον Ολάντ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Μάριο Ντράγκι και τον Φρανσουά Ολάντ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η επικοινωνία του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΕΚΤ και τον Γάλλο Πρόεδρο έγινε με αφορμή το επικείμενο Eurogroup της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθήνα ζητά από τον Φρανσουά Ολάντ να εφαρμοστεί η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου στο Εurogroup. Με τον Φρανσουά Ολάντ συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα υπάρξει συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν στο Παρίσι, πιθανότατα τον Απρίλιο. Στη συνέχεια ο κ. Σαπέν θα βρεθεί στην Αθήνα.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε στον κ. Ντράγκι ότι σέβεται την αυτονομία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά του ζήτησε να τηρεί την ίδια στάση απέναντι στην Ελλάδα, είτε αν υπουργός Οικονομικών είναι ο Γκίκας Χαρδούβελης είτε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ