Οι λόγοι που «τρελαινόμαστε» στο γραφείο - iefimerida.gr

Οι λόγοι που «τρελαινόμαστε» στο γραφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνάδελφοι που μιλάνε πολύ δυνατά στο τηλέφωνο και οι αργοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι τα δύο κυριότερα προβλήματα των εργαζομένων στα γραφεία, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

Το ίδιο φαίνεται να μας εκνευρίζουν και όσοι δεν προσφέρονται ποτέ να φέρουν καφέ από το κυλικείο, ενώ τα νεύρα μας μπορεί εύκολα να σπάσουν όταν χαλάει ο εκτυπωτής ή όταν τα email μας γεμίζουν άχρηστα spam.Ταραζόμαστε επίσης έντονα όταν ο διπλανός μας πάρει για μεσημεριανό ένα φαγητό με πολύ έντονη μυρωδιά που δυσαρεστεί την όσφρηση μας.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.500 βρετανούς εργαζόμενους για λογαριασμό της εταιρείας Samsung UK.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Ντάιον Σμιθ, «έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπει κανείς πως οι εργαζόμενοι γραφείου έχουν απέναντι στην τεχνολογία μια στάση τύπου "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε"», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι επίσης θλιβερό να βλέπει κανείς πως η κακή χρήση ακυρώνει τα οφέλη που μπορεί να φέρει στο εργασιακό περιβάλλον η σύγχρονη τεχνολογία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ