Παναρίτη: Εχουμε την αίσθηση ότι οι εταίροι μας θέλουν να μας ταπεινώσουν - iefimerida.gr

Παναρίτη: Εχουμε την αίσθηση ότι οι εταίροι μας θέλουν να μας ταπεινώσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικό χαρακτηρίζει το κλίμα σχετικά με τη νέα επιστολή με τις επτά μεταρρυθμίσεις που έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον πρόεδρο του Eurogroup, η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Ελενα Παναρίτη.

«Η συζήτηση είναι αρκετά θετική. Δεν περιμένουμε κάτι άσχημο, εκτός αν υπάρχει πολιτική αντίδραση την οποία δεν μπορώ να ελέγξω», δήλωσε μιλώντας στο MEGA Σαββατοκύριακο.

Η κυρία Παναρίτη εξήγησε ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θα γίνει η παρουσίαση από την ελληνική πλευρά μερικών από τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχει δεσμευθεί ότι θα κάνει η κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Απριλίου ενώ χαρακτήρισε τη συνεδρίαση αυτή πιο εύκολη σε σχέση με αυτή της 20ης Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, εξήγησε πως η ελληνική πλευρά έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή νωρίτερα με σκοπό να είναι καλύτερα προετοιμασμένη έναντι των εταίρων της.

Ερωτηθείσα αν στο Eurogroup της Δευτέρας θα ζητηθεί η καταβολή μέρους της δόσης των 7,2 δισ. απάντησε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Θα το δούμε τη Δευτέρα».

Πάντως, μεταξύ άλλων η κυρία Παναρίτη ανέφερε ότι υπάρχει η αίσθηση πως οι εταίροι θέλουν να μας ταπεινώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Παναρίτη Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ