Ποτάμι για... μυστικούς Εφοριακούς: Ας σταματήσει τους θεατρινισμούς η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ποτάμι για... μυστικούς Εφοριακούς: Ας σταματήσει τους θεατρινισμούς η κυβέρνηση

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση του το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση να αφήσει τους θεατρινισμούς και να αρχίσει να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

Στο στόχαστρο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκαν οι μυστικοί φοροεισπράκτορες του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και οι δηλώσεις του υπουργού Νίκου Κοτζιά για την είσοδο τζιχαντιστών στην ΕΕ, σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τις προτάσεις της κυβέρνησης απουσιάζουν για άλλη μια φορά οι λύσεις, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη χώρα και στην θέση τους εμφανίζονται ως «μεταρρυθμίσεις» οι … μετατροπές των νοικοκυρών και των τουριστών ως μυστικών φορολογικών ελεγκτών!

Σα να μην έφθανε αυτό, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θέλοντας προφανώς να κάνει ένα ντουζ φόβου στη διεθνή κοινή γνώμη, προβάλλει το σενάριο της μαζικής εισροής τζιχαντιστών στην Ευρώπη στην περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης της χώρας μας. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Κοτζιάς είναι ότι η εικόνα της Ελλάδα, που περιγράφει, είναι εφιαλτική πρωτίστως για μας τους Έλληνες.

Υπό άλλες συνθήκες όλα αυτά θα έδιναν τροφή μόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά παράθυρα. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες όμως των διαπραγματεύσεων, τραυματίζουν την εικόνα της κυβέρνησης στο εξωτερικό. Η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και αυτό δεν γίνεται με … θεατρικές δηλώσεις παρά μόνο με έργα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ