Έκρηξη με τρεις νεκρούς στο κέντρο της Άγκυρας - iefimerida.gr

Έκρηξη με τρεις νεκρούς στο κέντρο της Άγκυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Άγκυρας είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό 15, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές.

"Ένα όχημα έπιασε φωτιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε μια βόμβα στο εσωτερικό του", δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος Μπουλέντ Αρίντς. Σύμφωνα με τον Μπεσίρ Αταλάι, άλλον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό 15 ανθρώπων.

Πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο της έκρηξης, ο οποίος αποκλείσθηκε αμέσως από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τηλεοπτικά δίκτυα, εισαγγελείς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έφτασαν επιτόπου για να βοηθήσουν τους ερευνητές της αστυνομίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην εμπορική συνοικία Κιζιλάι, στην καρδιά της Άγκυρας, όπου συχνάζουν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, και ακούστηκε σε απόσταση χιλιομέτρων, προκαλώντας πανικό.

Το σημείο της έκρηξης ήταν μπροστά σε επίσημο κτίριο, την υπονομαρχία του Τσανκαγιά, της μεγαλύτερης περιφέρειας της Άγκυρας. Άλλα δημόσια κτίρια, όπως αυτό του Εφετείου, βρίσκονται επίσης κοντά.

Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές έξι οχήματα και έσπασαν οι υαλοπίνακες πολλών κτιρίων στην περιοχή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλούνται τηλεοπτικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ