«Πού να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς; Στο πρώτο νεκροταφείο;» - iefimerida.gr

«Πού να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς; Στο πρώτο νεκροταφείο;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκλήρη επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι «ο Σαμαράς θέλει να γίνει σώνει και καλά πρωθυπουργός, ενώ ο Παπανδρέου έχει μετατραπεί σε ιδιότυπο φυγά και δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι πια Υπουργός Εξωτερικών».

«Ο καθένας το βιολί του, ο ένας θέλει να γίνει Πρωθυπουργός σώνει και καλά έστω και αν χρειαστούν 38 εκλογές, ο άλλος πιστεύει ότι δια του λεκτικού του βερμπαλισμού μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα, ο Παπανδρέου έχει γίνει ένας ιδιότυπος φυγάς και κανείς δεν κάθεται να ασχοληθεί τι θα κάνουμε. Η Ελλάδα χάνεται και δεν μπορούν να συνεννοηθούν» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνέχισε για τον κ. Σαμαρά τονίζοντας ότι «ο Αντώνης θέλει να πάρει το γλυκό όλο από το ψυγείο δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είχα μέσα μου και μια κρυφή ελπίδα ότι θα είναι πιο υπεύθυνος. Τίποτα. Εγώ θα γίνω πρωθυπουργός αύριο, δεν θα βγουν αυτές οι εκλογές; Κι άλλες, αρκεί να γίνω πρωθυπουργός. Που να γίνει Πρωθυπουργός; Στο πρώτο νεκροταφείο;» αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ