Εξι μήνες φυλάκιση με αναστολή στον ασθενή που είπε σε Νιγηριανή γιατρό «Α ρε Χίτλερ που σας χρειάζεται» - iefimerida.gr

Εξι μήνες φυλάκιση με αναστολή στον ασθενή που είπε σε Νιγηριανή γιατρό «Α ρε Χίτλερ που σας χρειάζεται»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταπεινά συγγνώμη ζήτησε ο 57χρονος ασθενής που... επικαλέστηκε τον Χίτλερ και τις θηριωδίες των Ναζί για να προσβάλει την ειδικευόμενη γιατρό, Solace Akpevwe Godwin, η οποία έχει καταγωγή από τη Νιγηρία.

Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει ο συνταξιούχος, ο οποίος καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για την εξύβριση.

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας αλλά όχι και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου καθώς αυτό δεν προέκυπτε από κανένα έγγραφο και στοιχείο που προσκομίστηκε.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όταν ο 57χρονος είπε στην γιατρό «Χίτλερ που σας χρειάζεται και σαπούνι».

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το seleo.gr, η πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε τον συνταξιούχο να ζητήσει συγγνώμη από την γιατρό κάτι που έπραξε αμέσως.

Εξι μήνες φυλάκιση με αναστολή στον ασθενή που είπε σε Νιγηριανή γιατρό «Α ρε Χίτλερ που σας χρειάζεται» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Solace Akpevwe Godwin ασθενής γιατρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ