ΚΚΕ: Ζητεί ονομαστική ψηφοφορία για τη νέα συμφωνία της Ελλάδας - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ζητεί ονομαστική ψηφοφορία για τη νέα συμφωνία της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κατατεθεί άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή η νέα συμφωνία που υπέγραψε με ΕΕ , ΕΚΤ και ΔΝΤ ζητεί το ΚΚΕ. Και προαναγγέλλει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία για να αναλάβει τις ευθύνες του με ονομαστική ψηφοφορία».

«Η συμφωνία αυτή αποτελεί ουσιαστικά και τυπικά επέκταση του μνημονίου και των δεσμεύσεων που προέβλεπε, συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: αυστηρή επιτήρηση, αξιολόγηση από την τρόικα, που ονομάζονται «τρεις θεσμοί» διατήρηση και επέκταση των αντεργατικών και αντιλαϊκών κατευθύνσεων και μέτρων» τονίζεται στην γραπτή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι «η πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, είναι συμβολή στην οργάνωση της πάλης του λαού σε αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ Βουλή ψήφιση συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ