Ο Μπαλάφας μαζεύει την γκάφα του για το «αυτή η βρώμα Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος» [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπαλάφας μαζεύει την γκάφα του για το «αυτή η βρώμα Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος» [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μαζέψει την γκάφα του επιχείρησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου εξέλεγε το προεδρείο της, μια διαδικασία της οποίας προέδρευε, πιστεύοντας ότι το μικρόφωνο είναι κλειστό αποκάλεσε τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο «αυτή η βρώμα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάφας ακούστηκε να λέει ολοκάθαρα «Κωνσταντινόπουλος... αυτή η βρώμα... Οδυσσέας». Και μπορεί το μικρόφωνο να έπιασε τη φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πεντακάθαρα, ωστόσο η κάμερα δεν έδειχνε τη στιγμή του επίμαχου χαρακτηρισμού τον κ. Μπαλάφα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει σαφές εάν η «προσφώνηση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγινε χαριτολογώντας, με περιπαικτικό τρόπο.

Την απορία έλυσε ο ίδιος ο Γιάννης Μπαλάφας σήμερα, μέσω Twitter. «Ενας ατυχής αστεϊσμός μου πήρε μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ. Είναι φίλος ο Οδυσσέας και τέτοιες εκφράσεις σαφώς δεν τον χαρακτηρίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Τwitter, ποστάροντάς το και στον λογαριασμό του συναδέλφου του από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Μπαλάφας μαζεύει την γκάφα του για το «αυτή η βρώμα Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος» [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ