Τεράστια νίκη για Μονακό επί της Άρσεναλ με σκορ 3-1 - Προβάδισμα η Λεβερκούζεν μετά το 1-0 επί της Ατλέτικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τεράστια νίκη για Μονακό επί της Άρσεναλ με σκορ 3-1 - Προβάδισμα η Λεβερκούζεν μετά το 1-0 επί της Ατλέτικο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ «τρομοκράτησε» και το Λονδίνο. Η Μονακό αγκάλιασε την πρόκριση μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ μέσα στο Emirates ενώ σπουδαία νίκη σημείωσε και η Λεβερκούζεν με σκορ 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γερμανία.

Τι και αν η Άρσεναλ έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Η Μονακό ήταν αυτή που αφού άντεξε στην αρχική πίεση των Άγγλων, σκόραρε στο 38ο λεπτό με μακρινό σουτ του Κοντόγκμπια και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μερτεσάκερ ξεγελώντας τον Οσπίνα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Άρσεναλ να χάνει άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ζιρού όμως ξανά η Μονακό ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Σε μια αντεπίθεση στο 53' ο Μπερμπάτοφ βρέθηκε απέναντι από τον Οσπίνα και τον πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η Αρσεναλ προσπάθησε και πάλι να αντιδράσει όμως από το 65' και μετά η απογοήτευση με την έλλειψη δυνάμεων δεν την βοήθησαν να βρει το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις με εξαιρετικό πλασέ του Τσάμπερλεϊν, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1 όμως η Μονακό δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Καράσκο έφυγε στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε για το 3-1 υπέρ της Μονακό, σχεδόν κλειδώνοντας την πρόκριση των Γάλλων στα προημιτελικά.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λεβερκούζεν αν και αουτσάιντερ του ζευγαριού, κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 1-0, βάζοντας τις βάσεις για να διεκδικήσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» την πρόρκιση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο. Η γερμανική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο σουτ του Τσαλχάνογλου στο 57' με την Ατλέτικο να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να βλέπει το διαιτητή να μην μετρά ένα γκολ που σημείωσε στο 75'με τον Τόρες αφού ο ρέφερι θεώρησε ότι η μπάλα πριν φτάσει στον Ισπανό είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής. Τα πράγματα για τους Ισπανούς έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν δύο λεπτά μετά, ο Τιάγκο αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον επαναληπτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάμπιονς Λιγκ Ποδόσφαιρο Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ