To νέο Nissan Micra θα είναι κάπως σαν το Sway - iefimerida.gr

To νέο Nissan Micra θα είναι κάπως σαν το Sway

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τις εκθέσεις όχι μόνο για να δείξουν τα καινούργια τους μοντέλα αλλά και για να σφυγμομετρήσουν τις αντιδράσεις του κοινού στα μελλοντικά τους πλάνα.

Αυτό ακριβώς θα κάνει και η Nissan με το πρωτότυπο Sway που θα παρουσιάσει στη Γενεύη και το οποίο είναι μια πρόγευση για την επόμενη γενιά του Micra.

Του Micra, που σε σχέση με αυτό που ξέρουμε και κρίνοντας από την πρώτη εικόνα του Sway θα έχει πιο χαρακτηριστική και επιθετική εμφάνιση, ακολουθώντας τα αισθητικά πρότυπα των Qashqai και Pulsar.

Αυτό που μάλλον δεν θα έχει είναι το ίδιο όνομα κι αυτό για να τονιστεί ο πιο ευρωπαϊκός του χαρακτήρας, καθώς και πολλά κοινά με το Renault Clio θα έχει και στη Γαλλία θα κατασκευάζεται. Σε αντίθεση με την τρέχουσα γενιά του που είναι Made in India.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γενεύη έκθεση αυτοκίνητο Nissan Sway
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ