Αποσυντονίζουν τον εχθρό: Οι μελαχρινές δίδυμες καλλονές του στρατού των φιλορώσων -Παραμιλούν οι Ουκρανοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποσυντονίζουν τον εχθρό: Οι μελαχρινές δίδυμες καλλονές του στρατού των φιλορώσων -Παραμιλούν οι Ουκρανοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο έφηβες δίδυμες που μάχονταν στην πρώτη γραμμή μαζί με τους φιλορώσους αντάρτες στην Ουκρανία απολαμβάνουν την ηρεμία μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Οι 19χρονες Ανια και Κάτια μάχονται με τον στρατό του Ντόνετσκ από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε με αντάρτες σε μια βάση στο νότιο μέτωπο, κοντά στην πόλη της Μαριούπολης, όπου η μάχη έχει κοπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνονται να παίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί με δύο άνδρες στρατιώτες στη βάση, ή με ουκρανικές σημαίες που κατασχέθηκαν στο Ντεμπαλτσέβε, έναν στρατηγικό κόμβο μεταφοράς που κατέλαβαν οι αντάρτες στις 15 Φεβρουαρίου. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, το Κίεβο είχε κατηγορήσει τους αντάρτες ότι αγνόησαν την εκεχειρία.

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές έφεραν δημοσιογράφους την Τρίτη στις βάσεις τους για να επιβεβαιώσουν την απόσυρση των βαρέων όπλων από την πρώτη γραμμή στα ανατολικά της χώρας, αλλά και η Ουκρανία είπε ότι οι αντάρτες χρησιμοποιούσαν το κάλυμμα της εκεχειρίας για να ενισχυθούν για νέα επίθεση.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας συμφώνησαν σήμερα να ζητήσουν την ενίσχυση της διεθνούς αποστολής παρακολούθησης στην Ουκρανία και έκαναν νέες εκκλήσεις για την τήρηση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.

Αποσυντονίζουν τον εχθρό: Οι μελαχρινές δίδυμες καλλονές του στρατού των φιλορώσων -Παραμιλούν οι Ουκρανοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αποσυντονίζουν τον εχθρό: Οι μελαχρινές δίδυμες καλλονές του στρατού των φιλορώσων -Παραμιλούν οι Ουκρανοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αποσυντονίζουν τον εχθρό: Οι μελαχρινές δίδυμες καλλονές του στρατού των φιλορώσων -Παραμιλούν οι Ουκρανοί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίδυμες ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ στρατός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ