Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαίες νίκες για Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Σπουδαίες νίκες για Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη νίκη 2-1 μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση ενώ σαφέστατο προβάδισμα για το εισιτήριο στα προημιτελικά πήρε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ στο Τορίνο.

Με τον Λουίς Σουάρες σε μεγάλα κέφια στο πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο Etihad και έκανε το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ουρουγουανός σκόραρε στο 16' και στο 30' δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο. Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε την Μπαρτσελόνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αγουέρο στο 70ο λεπτό ενώ τέσσερα λεπτά μετά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλισί. Η Μπαρτσελόνα μάλιστα έχασε την ευκαιρία στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει ακόμη μεγαλύτερη νίκη όμως ο Χαρτ απέκρουσε το πέναλτι του Μέσι.

Γιουβέντους-Ντόρτμουντ 2-1

Στο Τορίνο όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τέβεζ να πλασάρει από κοντά. Όμως πέντε λεπτά αργότερα, ο Ρόις εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κιελίνι που γλίστρησε και διαμόρφωσε το 1-1. Το εκτός έδρας γκολ ήταν ήδη επιτυχία για την Ντόρτμουντ, η οποία όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά την ήττα αφού στο 43ο λεπτό, ο Μοράτα ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Γιουβέντους Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ