Επιστρέφει ο «αυθεντικός» Ρονάλντο - Επιβεβαίωση από τον ίδιο - iefimerida.gr

Επιστρέφει ο «αυθεντικός» Ρονάλντο - Επιβεβαίωση από τον ίδιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε κυκλοφορήσει σαν φήμη όμως τώρα είναι επίσημο. Ο Ρονάλντο θα μπει ξανά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο επιστρέφοντας στη δράση για λογαριασμό της Fort Lauderdale Strikers, της ομάδας, στην οποία έχει αποκτήσει μετοχές.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος, θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ της 2ης κατηγορίας των Η.Π.Α. σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αφού πρώτα όπως υποσχέθηκε ο ίδιος χάσει τα περιττά κιλά και επανέλθει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. «Θα αγωνιστώ αλλά θα χρειαστώ κάποιες εβδομάδες ακόμα» τόνισε ο Ρονάλντο, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση πριν τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο, αναμένεται να μπει στην 11άδα της ομάδας στις αρχές Νοεμβρίου, όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρονάλντο βραζιλία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ