Το «τιτίβισμα»-έκπληξη του Αντώναρου: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ - iefimerida.gr

Το «τιτίβισμα»-έκπληξη του Αντώναρου: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΊΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα «τιτίβισμα» με νόημα για τα εσωκομματικά της ΝΔ, έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Αντώναρος έγραψε:

«Είχα πει: Αναπάντεχο το όνομα του Επιτρόπου. Αναπάντεχο το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τώρα λέω: Αναπάντεχο το όνομα του επόμενου προέδρου της ΝΔ».

Το «τιτίβισμα»-έκπληξη του Αντώναρου: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ | iefimerida.gr 0

Ως προς τον Επίτροπο, αναφέρεται στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον οποίο λίγοι είχαν προβλέψει. Ομοίως, τον Προκόπη Παυλόπουλο, που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας και εξελέγη πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ως προς τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ, τα πράγματα είναι νεφελώδη. Θέμα ηγεσίας δεν έχει τεθεί επισήμως, παρά μόνο σε επίπεδο δηλώσεων ή παρασκηνιακών «ζυμώσεων».

Οι μνηστήρες είναι αρκετοί: Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Και από τον Νίκο Δένδια, μέχρι την Ολγα Κεφαλογιάννη και τον «ακραιφνή» καραμανλικό, Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ωστόσο, όπως πληροφορείται το iefimerida.gr αρκετοί της πτέρυγας Καραμανλή, καλοβλέπουν την περίπτωση-έκπληξη: Του περιφερειάρχη Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον οποίο ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Αμέσως μετά το tweet, κατακλύστηκε από ερωτήσεις χρηστών που ζητούσαν λεπτομέρειες. Και ο Ευ. Αντώναρος επανήλθε με νέο «τιτίβισμα»:

«Πολλοί φίλοι με ρωτουν. Εχω ξεκάθαρη άποψη. Η ΝΔ έχει ανάγκη ριζική ανατροπή. Πρώτα σε πολιτικό-ιδεολογικο επίπεδο. Κ μετα με ηλικιακή ανατροπή».

Το «τιτίβισμα»-έκπληξη του Αντώναρου: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Αντώναρος Twitter πρόεδρος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ