Πόλεμος Βαξεβάνη-Ποταμιού για έναν ΧΥΤΑ: Τι απαντά ο γραμματέας της ΚΟ στον δημοσιογράφο - iefimerida.gr

Πόλεμος Βαξεβάνη-Ποταμιού για έναν ΧΥΤΑ: Τι απαντά ο γραμματέας της ΚΟ στον δημοσιογράφο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Βαξεβάνης στο σάιτ του γράφει ότι «η πρώτη ερώτηση του Ποταμιού στη Βουλή αφορά έργο του Μπόμπολα». Παρακάτω η απάντηση στον δημοσιογράφο από τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, γραμματέα της ΚΟ του Ποταμιού.

«Αυτό που δεν ανέφερε ο Βαξεβάνης είναι ότι την ίδια μέρα ερώτηση για το ίδιο θέμα, με το ίδιο περιεχόμενο, κατέθεσε εκτός από το Ποτάμι και το ΚΚΕ (αρ. Πρωτ. 70/13-02-2015) ενώ σχετική ανακοίνωση με το ίδιο θέμα και το ίδιο περιεχόμενο έβγαλε και η οργάνωση Λαγκαδά του ΣΥΡΙΖΑ στις 6/2/2015!
Και βέβαια όλη η Θεσσαλονίκη γνωρίζει ότι για το ίδιο θέμα έχουν κατατεθεί ερωτήσεις στο παρελθόν σχεδόν όλα τα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ).
Αντίστοιχη ερώτηση με το ίδιο περιεχόμενο έχει κάνει στο ευρωκοινοβούλιο και ο νυν αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής (Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης E-011456/2013 προς την Επιτροπή με Θέμα: Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΧΥΤΑ Μαυροράχης - μεταφορά στραγγισμάτων από τον ΧΥΤΑ).
Οι ερωτήσεις του Ποταμιού και του ΚΚΕ βασίζονται στα πορίσματα της Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου του Δήμου Λαγκαδά ενώ τα ίδια πράματα λέει και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει και αυτός την αξιοποίηση των δύο νέων κυψελών και έναν συνολικότερο σχεδιασμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή.
Συνοψίζοντας:
Κοινός προβληματισμός όλων των ερωτήσεων αλλά και των ανακοινώσεων των κομματικών οργανώσεων είναι ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης στο Δήμο Λαγκαδά της ΠΕ Θεσσαλονίκης.
Όπως κοινή αφετηρία του πολέμου που δέχεται το Ποτάμι είναι ο βούρκος του εθνολαϊκισμού στον οποίο έχει βουτήξει ως τον λαιμό ο Βαξεβάνης μαζί με τον Καμμένο, τον Λαζόπουλο, τον Νικολόπουλο και 2-3 ιντερνετικές «μετεγγραφές» οι οποίες αναπαράγουν τα ψέματα και τις βρισιές τους.
Ο βούρκος δεν μπορεί να βρωμίσει ένα Ποτάμι – δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί ούτε σήμερα στην υποψιασμένη πλέον ελληνική κοινωνία.

Παναγιώτης Καρκατσούλης
Γραμματέας Κ.Ο του Ποταμιού»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κώστας βαξεβάνης το Ποτάμι ΧΥΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ