Φίλης: Ο σύντροφος Γλέζος έκανε λάθος και θα αποδειχθεί σύντομα - iefimerida.gr

Φίλης: Ο σύντροφος Γλέζος έκανε λάθος και θα αποδειχθεί σύντομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης πήρε θέση απέναντι στην κριτική που άσκησε ο Μανώλης Γλέζος για τις κινήσεις της κυβέρνησης στο πρόσφατο Eurogroup.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε: «Ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος εξέφρασε μια αγωνία από την αριστερή του τοποθέτηση. Δεν μπορεί να συμψηφιστεί με όσα λέει η Νέα Δημοκρατία, ούτε μπορεί να γίνεται εκμετάλλευση των δηλώσεών του. Κάνει λάθος με τις δηλώσεις του και αυτό θα αποδειχθεί σύντομα».

Παράλληλα, για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης και την αποδοχή της από τους εταίρους μας στην Ευρωζώνη, επισήμανε: «Αν δεν τη δεχθούν, τότε θα έχουμε πολιτική σύγκρουση. Θα είναι σαν να μην δέχονται ότι στην Ελλάδα έγιναν εκλογές και εξελέγη μια καινούργια κυβέρνηση. Το γεγονός ότι στο τελευταίο Eurogroup ο κ. Σόιμπλε βρισκόταν σε ξεχωριστό δωμάτιο για να κάνει διαπραγματεύσεις, δείχνει ότι για πρώτη φορά η Γερμανία δεν πέρασε αμαχητί την ορθοδοξία της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ