Ολυμπιακός: Απαντες και τα... πάντα κρίνονται με Ντνίπρο και ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Απαντες και τα... πάντα κρίνονται με Ντνίπρο και ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα και η κακή εμφάνιση τόσο με την Ντνίπρο στην Ουκρανία όσο και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά μετά το 1-1 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, δεν αποκλείεται αν όλα πάνε... στραβά να μείνουν εκτός δύο στόχων σύντομα και να μείνουν με το Πρωτάθλημα στο οποίο είναι μόλις στο +3 από τον ΠΑΟ. Αναμφίβολα οι Πειραιώτες βρίσκονται σε περίοδο κρίσης με τους φιλάθλους να προβληματίζονται και να δυσαρεστούν με την παρατεταμένη κακή εικόνα της ομάδας τους.

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) στον επαναληπτικό του 2-0 για το Europa League. Για να καταφέρει να περάσει πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση και κυρίως να μην δεχθεί γκολ γιατί θα πρέπει μετά να σκοράρει τέσσερα γκολ. Κάτι που δείχνει και την δυσκολία του εν λόγω αγώνα.

Μετά το ματς με τους Ουκρανούς ακολουθεί στις 2 Μαρτίου ένα δύσκολο και επικίνδυνο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Και με μόλις +3 από τον ΠΑΟ, τις κακές εμφανίσεις, την μουρμούρα της εξέδρας και την ποιότητα των Αρκάδων το ματς μοιάζει με... επικίνδυνη στροφή, ενώ έξι μέρες μετά ο ΟΣΦΠ παίζει εκτός έδρας με τον δυσκολοκατάβλητο Πανθρακικό.

Σε περίπτωση αποκλεισμού από την Ευρώπη, στις 11 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον επαναληπτικό του 1-1 με την ΑΕΚ. Αγώνας πολύ δύσκολος μιας και θα κληθεί να πάρει την πρόκριση για το Κύπελλο απέναντι σε μια καλή ομάδα με δίψα για διάκριση και χιλιάδες οπαδούς στο πλάι της.

Τα δύσκολα για τον Βίτορ Περέιρα και τους παίκτες του είναι μπροστά και καλούνται να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Διότι σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων σε Ευρώπη και Κύπελλο, ειδικά πια και στην Super League, οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι στο Ρέντη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Super League Europa League Κύπελλο αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ