Ο Ντάισελμπλουμ περνάει από... ανάκριση για τις ελληνικές προτάσεις - iefimerida.gr

Ο Ντάισελμπλουμ περνάει από... ανάκριση για τις ελληνικές προτάσεις

EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από την τηλεδιάσκεψη των υπουργών του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ θα αναγκαστεί να περάσει από μια άτυπη... ανάκριση.

Ο πρόεδρος του Eurogroup θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις της επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

Αμέσως μετά, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, οι υπουργοί μέλη του Eurogroup θα συζητήσουν για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα υποβάλει η Ελληνική κυβέρνηση τη Δευτέρα.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Ο ίδιος έδειξε αισιόδοξος ότι οι ελληνικές προτάσεις που αναμένουν μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ θα είναι αποτελεσματικές. Μιλώντας, το απόγευμα της Δευτέρας ο επικεφαλής του Eurogroup από την συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγης για την ευρωπαϊκή οικονομία όπου συμμετείχε ανάφερε ακόμη ότι οι ελληνικές προτάσεις θα πρέπει να είναι «αρκετά ισχυρές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ