Super League: Οι 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Super League: Οι 9 αγωνιστικές που θα κρίνουν τον τίτλο [πρόγραμμα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου φούντωσε ξανά. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-1, μείωσε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας χάρη στο τέρμα του Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Μπορεί όμως αυτό το γκολ να φανεί καθοριστικό;Σίγουρα και μπορεί αφού πλέον το αβαντάζ του Ολυμπιακού δεν χάνεται στο ένα στραβοπάτημα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει 1-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» και ο Παναθηναϊκός κρατούσε στα χέρια του μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, το αβαντάζ ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το τέρμα του Τσόρι όμως αυτόματα άλλαξε τα δεδομένα. Το εκτόςέδρας γκολ είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ισοβαθμίσουν στο τέλος της χρονιάς.

Για να φτάσουν βέβαια οι δύο ομάδες σε αυτό το σημείο, θα προηγηθούν 9 αναμετρήσεις. Θεωρητικά το πρόγραμμα δείχνει πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της Πέμπτης κόντρα στην Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν ο Ολυμπιακός κάνει την ανατροπή και προκριθεί αυτόματα θα προσθέσει άλλα δύο παιχνίδι στο πρόγραμμά του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι αποκλεισμένος τόσο από την Ευρώπη όσο και από το Κύπελλο έχοντας να σκεφτεί μονάχα το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα

Ο Ολυμπιακός από τις 9 αγωνιστικές, έχει τα 5 παιχνίδια εντός έδρας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Σκόντα Ξάνθη, Κέρκυρα, Λεβαδειακό και Καλλονή ενώ εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πανιώνιο και τον Πλατανιά.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός από τα 9 ματς έχει τα 4 εντός έδρας και όλα τα άλλα εκτός έδρας. Από αυτά τα 4 μάλιστα κινδυνεύει πλέον τα 3 να τα δώσει χωρίς την υποστήριξη των οπαδών του, ανάλογα με την τιμωρία που θα του επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης, την Σκόντα Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ θα αντιμετωπίσουν μακριά από τη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» τον Ατρόμητο, τον Εργοτέλη, τη Βέροια, τον Πανθρακικό και την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός τίτλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ