Βαρουφάκης: Τα μέτρα που θα προτείνουμε θα εγκριθούν από τους εταίρους - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Τα μέτρα που θα προτείνουμε θα εγκριθούν από τους εταίρους

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος από τη Βουλή, μετά το πέρας της συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε σίγουρος ότι τα μέτρα που θα προτείνει η Ελλάδα θα εγκριθούν από τους εταίρους.

«Εμείς ελπίζουμε και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα εισπράξουμε το “ναι” από τους θεσμούς» δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης για να προσθέσει «Αν οι θεσμοί πουν όχι θα συγκληθεί νέο Eurogroup την Τρίτη».

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει διαβούλευση με τους εταίρους εντός του Σαββατοκύριακου ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε «Εχουμε συζητήσει με τους εταίρους, αλλά η σύνταξη της λίστας γίνεται αποκλειστικά από εμάς».

«Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Τίποτα δεν παγώνει εκτός από τα μνημονιακή μέτρα» επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης είχε δηλώσει ότι «δεν είναι κάτι πολύπλοκο, είναι μια εύκολη διαδικασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ