ΗΠΑ: Στήριξη στην συμφωνία παράτασης για την Ελλάδα - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Στήριξη στην συμφωνία παράτασης για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, εξέφρασε για μία ακόμη φορά η αμερικανική κυβέρνηση, παροτρύνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να «χαράξουν ένα δρόμο» που θα βοηθήσει την Αθήνα να επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη.

«Πιστεύουμε ότι οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και το σχέδιο το οποίο έχει στόχο την επιστροφή στην ανάπτυξη θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν εάν η Ελλάδα παραμείνει στην ευρωζώνη», επισήμανε η εκπρόσωπος του State Department, Τζεν Ψάκι, προσθέτοντας: «Εμείς ενθαρρύνουμε την Ελλάδα να εργαστεί σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους της και με το ΔΝΤ προκειμένου να διευθετήσει τα διαρθρωτικά της προβλήματα».

Καταλήγοντας η Ψάκι, ανέφερε: «Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, της διεθνούς κοινότητας προκειμένου να ενισχυθούν οι θεσμοί της Ελλάδας με στόχο την μακροπρόθεσμη ευημερία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ελλάδα Ευρωζώνη συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ