Μαξίμου-Βαρουφάκης διαψεύδουν οργισμένα την Bild: Είναι προβοκάτσια - iefimerida.gr

Μαξίμου-Βαρουφάκης διαψεύδουν οργισμένα την Bild: Είναι προβοκάτσια

consilium.europa.eu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδουν κατηγορηματικά και οργισμένα το μέγαρο Μαξίμου και ο Γιάνης Βαρουφάκης το δημοσίευμα της Bild που υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έδωσε λάθος κείμενο στο Eurogroup της Πέμπτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Οικονομκών Γιάνη Βαρουφάκης βγήκε από τις διαβουλεύσεις για να διαψεύσει το δημοσίευμα. «Είναι προβοκάτσια της Bild ότι άλλαξε το κείμενο-επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης» είπε στους δημοσιογράφους.

Ο υπουργός Οικονομικών μάλιστα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής σχόλιο:

«Οποιος πιστεύει τα παραμύθια της Bild (για εμάς του Ελληνες) είναι με δική του ευθύνη»

Μαξίμου-Βαρουφάκης διαψεύδουν οργισμένα την Bild: Είναι προβοκάτσια  | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμες πηγές του μεγάρου Μαξίμου έκαναν λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα. «Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το ευφάνταστο σενάριο ότι εστάλη λάθος επιστολή στο Eurogroup και ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην κα Μέρκελ για αυτό το υποτιθέμενο λάθος! Είναι προφανές ότι η νοσηρή φαντασία ορισμένων αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις συκοφαντικές διαρροές» τόνιζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ