Νέο σενάριο: Τηλεδιάσκεψη το Σαββατοκύριακο -Σύνοδος Κορυφής την άλλη εβδομάδα - iefimerida.gr

Νέο σενάριο: Τηλεδιάσκεψη το Σαββατοκύριακο -Σύνοδος Κορυφής την άλλη εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο να μην υπάρξει συμφωνία στο σημερινό Eurogroup και το θρίλερ να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, συγκλίνουν οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

«Το σημερινό Eurogroup επιδιώκει να καταλήξει σε μια κοινή δήλωση με την Ελλάδα», υποστηρίζει αξιωματούχος του Eurogroup σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο.

Επίσης, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος της Welt, Holger Zschaepitz, θα μπορούσε μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει μια τηλεδιάσκεψη προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονα φήμες πώς θα χρειαστεί την επόμενη εβδομάδα να γίνει και Σύνοδος Κορυφής για να υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα.

Το σενάριο αυτό επιβεβαίωσε και ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, Πιερ Γκραμένια, ο οποίος ανέφερε ότι ένα νέο Eurogroup είναι πιθανό.

«Εχουμε ακόμη μερικές ημέρες. Ερχονται και άλλα στοιχεία στο τραπέζι. Χρειαζόμαστε εγγυήσεις πως η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνεια και δεν θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες. Ελπίζω να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Χρειάζεται δουλειά στις εγγυήσεις και από τις δύο πλευρές» δήλωσε ο κ. Γκραμένια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ