Εκδικάστηκε κανονικά η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας - iefimerida.gr

Εκδικάστηκε κανονικά η υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της ΕΠΟ και της off-shore εταιρείας Media Goal για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος. Το Εφετείο, δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναβολής και εκδίκασε κανονικά την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε, ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφασή του, είχε δικαιώσει πλήρως τη Forthnet, χαρακτηρίζοντας ως απολύτως άκυρη την απόφαση της ΕΠΟ να κατακυρώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος σε off-shore εταιρεία, η οποία δεν ήταν τηλεοπτικός φορέας.

Όπως είχε επισημάνει το Γραφείο Τύπου της Forthnet, «η Forthnet είχε επανειλημμένως καταγγείλει το παράνομο της απόφασης να αναθέσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κυπριακή εταιρεία «Media Goal Ltd», παρά το γεγονός ότι ο Νόμος - και συγκεκριμένα το άρθρο 84 του Ν. 2725/1999 - επιτρέπει την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που χειρίζεται η ΕΠΟ μόνο σε νόμιμους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Επισημαίνουμε ότι για το ανωτέρω θέμα αλλά και για προηγούμενη αντίστοιχη παραχώρηση υφίσταται σε εξέλιξη έρευνα των Εισαγγελικών Αρχών για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών όλων των εμπλεκομένων».

Η απόφαση του Εφετείου αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδας Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ