Περέιρα: Εχουμε παράπονα από τον διαιτητή - iefimerida.gr

Περέιρα: Εχουμε παράπονα από τον διαιτητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο Βίτορ Περέιρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ντνίπρο.

«Ξέρουμε πως μπορούμε να δείξουμε πολύ καλύτερη εικόνα», δήλωσε στη Nova ο Πορτογάλος τεχνικός. «Είναι πολύ φυσιολογικό μετά από ένα παιχνίδι να είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας, αφού ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι. Υπήρχαν παράπονα από τον διαιτητή για δύο φάσεις στο τέλος. Χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας στο τέλος, μας πείραξε γιατί με το 2-1 θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε άσχημα και δεχθήκαμε τα δύο γκολ. μετά ήταν δύσκολο να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε σωστά. Όταν τα καταφέραμε κλείστηκε ο αντίπαλος. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε πιο ποιοτικοί. Δεν ξέρω γιατί σήμερα δεν τα καταφέραμε. Ίσως γιατί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να παίζει με την αγωνιστική σου ταυτότητα. Ξέρουμε πως μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα».

* Χωρίς τον Γιάννη Μανιάτη θα καταστρώσει τα πλάνα του για τη ρεβάνς ο Βίτορ Περέιρα. Με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Ντνίπρο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε κάρτες κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

* Τα έντονα παράπονα της πλευράς του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του αγώνα με τη Ντνίπρο εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» μετέφερε τον προβληματισμό που υπάρχει η διοίκηση, αλλά και την αισιοδοξία για ανατροπή στη ρεβάνς. «Είδαμε για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι στο Μάλμε μια σφαγιαστική διαιτησία για τον Ολυμπιακό. Τα βρωμόνερα που κάποιοι χύνουν στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουν φτάσει και στην Ευρώπη και πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε γι’ αυτό. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό μας να ανατρέψουμε την κατάσταση», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός περειρα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ