Καραγκούνης: «Eνας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στο χώρο της Παιδείας» - iefimerida.gr

Καραγκούνης: «Eνας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στο χώρο της Παιδείας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αποδεικνύεται, σήμερα, με τον πιο έμπρακτο τρόπο, ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου, αιχμάλωτη σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, ήρθε να γκρεμίσει ακόμη και θεσμούς που έχουν δικαιωθεί στο πέρασμα του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των πιο καταξιωμένων θεσμών στο χώρο της Παιδείας» δήλωσε ο κ.Καραγκούνης.

Και πρόσθεσε:«Ενας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στο χώρο της Παιδείας»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις ύβρεις του υπουργού Παιδείας Αρη Μπαλτά για τα «χιτλερικά» σχολεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο υπουργός Παιδείας Αρ. Μπαλτάς, απευθυνόμενος σήμερα σε εκπροσώπους των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, εκτόξευσε βαρύτατες ύβρεις, υποστηρίζοντας ότι το εγχείρημα των σχολείων αυτών «μοιάζει σχεδόν έως και χιτλερικό». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αυτή είναι η ιδεολογική του άποψη.

Στην ίδια συνάντηση, ο νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δ. Χασάπης επιτέθηκε στους εκπροσώπους των σχολείων, λέγοντας ότι δεν διοικούν τίποτα, καθώς δεν είναι αξιολογημένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καραγκούνης μπαλτάς χασάπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ