Βενιζέλος: Η κυβέρνηση σταμάτησε τα ψέματα και ζητάει Μνημόνιο - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση σταμάτησε τα ψέματα και ζητάει Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων μετά το αίτημα της κυβέρνησης στους εταίρους για επέκταση της δανειακής σύμβασης υποστήριξε πως η κυβέρνηση αφού έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση εσωτερικής κατανάλωσης, τώρα ζητάει Μνημόνιο.

Η δήλωση του κ.Βενιζέλου

Αφού έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση εσωτερικής κατανάλωσης, η κυβέρνηση αποδέχεται την αλήθεια και ζητάει παράταση της δανειακής σύμβασης που είναι ταυτόσημη με το μνημόνιο και το πρόγραμμα.

Τώρα ελπίζω να αρχίσει επιτέλους η διαπραγμάτευση επί της ουσίας.

Η τεράστια διαφορά είναι ότι εμείς είχαμε ως στόχο την άμεση έξοδο από το μνημόνιο και τη μετάβαση στην προληπτική πιστωτική γραμμή, ενώ τώρα η κυβέρνηση ζητάει νέο πρόγραμμα, δηλαδή μνημόνιο 3.

Στο μεταξύ ευτυχώς σταμάτησαν τα ψέματα σε σχέση με το χρέος και η κυβέρνηση υιοθέτησε αυτά που έγιναν από τις αρχές του 2012.

Ας σταματήσουν οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα. Ας προχωρήσουμε στο δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης. Όλοι αργά ή γρήγορα - ελπίζω γρήγορα - θα καταλάβουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ