Προβάδισμα για την Πόρτο στο 1-1 με τη Βασιλεία στην Ελβετία [βίντεο] - iefimerida.gr

Προβάδισμα για την Πόρτο στο 1-1 με τη Βασιλεία στην Ελβετία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασιλεία και Πόρτο έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Σ.Γιάκομπ» με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παίρνουν δίκαια το προβάδισμα για την πρόκριση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την Βασιλεία. Οι Ελβετοί μόλις στο 5ο λεπτό, τρύπησαν την άμυνα της Πόρτο και με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ από τον Γκονζάλες άνοιξαν το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως η ομάδα του Σόουζα εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Η Πόρτο ανέλαβε την απόλυτη κυριαρχία των κινήσεων και ξεκίνησε να απειλεί. Στο 31' διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα για πέναλτι σε ανατροπή του Τζάκσον Μαρτίνεζ όμως η άμυνα των Ελβετών κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Πόρτο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον διαιτητή όμως να μην μετρά το γκολ έπειτα από υπόδειξη του βοηθού με αρκετή καθυστέρηση, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Πορτογάλων.

Η Πόρτο συνέχισε να πιέζει και στο 65΄έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε τον Κουαρέσμα, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Βασιλείας. Η λύτρωση για τους Πορτογάλους ήρθε στο 79ο λεπτό. Ο Σάμουελ υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο καταλόγισε αμέσως ο Κλάτενμπεργκ δίνοντας την ευκαιρία στον Ντανίλο να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βασιλεία Πόρτο Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ