«Καθάρισε» τη Σάλκε η Ρεάλ 2-0 με Ρονάλντο και Μαρσέλο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Καθάρισε» τη Σάλκε η Ρεάλ 2-0 με Ρονάλντο και Μαρσέλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Σάλκε και επικράτησε 2-0 στη Γερμανία εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανώτερη από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία με την Σάλκε να δείχνει μια ξεκάθαρη διάθεση να αποφύγει ήττα όπως η περσινή όταν είδε τη «βασίλισσα» να σταματάει στα έξι γκολ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο προσπάθησε να κλείσει όλους τους χώρους όμως αυτή του Κάρλο Αντσελότι κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 26ο λεπτό, ο Καρμπαχάλ έβγαλε τη σέντρα και ο Πορτογάλος με κεφαλιά σκόραρε για τη Ρεάλ.

Λίγα λεπτά μετά η Σάλκε αποδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο αφού αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Χούντελαρ ενώ λίγο πριν τη λήξη ημιχρόνου ο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ με τον Βελενροϊτερ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε.Η Ρεάλ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η Σάλκε προσπάθησε να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να φανεί απειλητική έχοντας ένα καλό σουτ του Μπόατενγκ στο 62΄, το οποίο όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Η Ρεάλ απείλησε με τον Ισκο όμως στο 74΄η Σάλκε έφτασε μια ανάσα από το 1-1 όταν ο Ουσίντα έστρωσε για τον Πλάτε, αυτός έπιασε έναν «κεραυνό» με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας. Πέντε λεπτά μετά, η Ρεάλ τελείωσε το παιχνίδι με επιβλητικό τρόπο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ελίχθηκε από τ' αριστερά, τροφοδότησε τον Μαρσέλο, ο οποίος με ένα φαλτσαριστό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των Γερμανών διαμορώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ των Ισπανών, σκορ με το οποίος «καθάρισαν» την υπόθεση πρόρκιση από το πρώτο ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Σάλκε Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ