Ισοπαλία 2-2 για Εργοτέλη και Πανιώνιο στην Κρήτη - iefimerida.gr

Ισοπαλία 2-2 για Εργοτέλη και Πανιώνιο στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Ηράκλειο για τον Πανιώνιο όμως ο Εργοτέλης αντέδρασε και στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του, ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Κερδισμένος από την ισοπαλία θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Πανιώνιος αν και έχοντας χάσει προβάδισμα δύο τερμάτων, οι κυανέρυθροι μάλλον δεν θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με αυτογκόλ του Τζανακάκη έπειτα από γύρισμα του Φούντα ενώ ο παίκτης του Εργοτέλη μετά από τραγικό λάθος, έδωσε τη δυνατότητα στον επιθετικό του Πανιωνίου να διαμορφώσει το 0-2 στο 29'. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 36'κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλέ από τον Παπαδόπουλο. Ο Ουλά ευστόχησε και το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο να προηγείται 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπακασέτας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60' και ο Εργοτέλης αφού έμεινε ζωντανός στο ματς, ισοφάρισε στο 73'με προβολή του Ολαϊτάν. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη αλλά το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς να αλλάξει κάτι.

Συνθέσεις
Εργοτέλης:Σαράνοφ, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπόε, Καλέ, Γιουσούφ, Ούλα, Τζιλάς
Πανιώνιος:Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Μπακασέτας, Γιάννου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εργοτέλης Πανιώνιος Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ