Είναι πλέον επίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας - iefimerida.gr

Είναι πλέον επίσημο: Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κίνηση της Super League να μη δεθχεί να αλλάξει ημερομηνία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, έδειχνε αναβολή για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός κάτι που τελικά συνέβη. Η ΕΠΟ όρισε ημερομηνίες για τους 3 επαναληπτικούς προημιτελικούς, όχι όμως για το μεγάλο ντέρμπι.

Η ρεβάνς του 1-1 θα «οριστεί στο μέλλον» όπως αναφέρει η ΕΠΟ, η οποία αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει ούτε καν τις πιθανές ημερομηνίες. Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, η Επιτροπή Κυπέλλου ενημέρωσε ότι ο «ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα» και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της «Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι "μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015"».

Φυσικά στο σημαντικό ερώτημα για το πότε θα ορισθεί η αναμέτρηση, η ανακοίνωση αναφέρει «Κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Οι επαναληπτικοί προημιτελικοί ορίσθηκαν ως εξής
Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00
SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ