Τι να μην πείτε ποτέ σε άντρα: Οι ερωτήσεις που διαλύουν σχέσεις - iefimerida.gr

Τι να μην πείτε ποτέ σε άντρα: Οι ερωτήσεις που διαλύουν σχέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάθος λέξεις μπορούν να καταστρέψουν εύκολα μία σχέση. Γι' αυτό αν θέλετε να κρατήσετε τον σύντροφό σας μακριά από ανεπιθύμητες έριδες, καλό είναι να αποφύγετε να ανοίξετε ορισμένες συζητήσεις.

Προκειμένου λοιπόν να μην αρχίσετε άθελα σας έναν καυγά, αυτές είναι μερικές από τις κουβέντες που δε θα πρέπει ποτέ να πείτε σε έναν άντρα.

«Είσαι λίγο μαμάκιας»
Το να βγαίνεις με έναν μαμάκια είναι όντως δύσκολο, αλλά με το να του το επισημαίνεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον διώξεις και όχι να τον αλλάξεις. Αν είναι μαμάκιας στα 20 θα είναι και στα 40 ότι και να κάνεις. Οπότε απλά αποδέχεσαι την κατάσταση αγόγγυστα και φροντίζεις να τα έχεις καλά με τη γυναίκα της ζωής του. Που φυσικά είναι και θα είναι η μαμά του κι όχι εσύ.

«Πες μου για την πρώην σου»
Το παρελθόν και των δυο σας είναι εντελώς ακατάλληλο θέμα συζήτησης σε οποιαδήποτε περίσταση. Αποφύγετε να μιλάτε για τους πρώην σας, ακόμα κι αν τους σκέφτεστε ακόμα, ή επικοινωνείτε μαζί τους, γιατί θα μάθετε, (ή θα σας ξεφύγουν) πράγματα που δεν θέλετε.

«Κοίτα τι όμορφη κοπέλα»
Η φράση που έχει καταστρέψει αμέτρητες σχέσεις. Ενώ μοιάζει απλή και ανώδυνη κρύβει μία τεράστια παγίδα. Είτε απαντήσει θετικά είτε αρνητικά η κατάληξη θα είναι καυγάς, αφού θα ακολουθήσουν ερωτήσεις τύπου «δηλαδή είναι πιο όμορφη από μένα;» και η συνέχεια της συζήτησης θα θυμίζει περισσότερο ωρολογιακή βόμβα που μετράει αντίστροφα.

«Δεν έχεις πλάκα»
Αν το αγόρι σου είναι ντροπαλός και εσωστρεφής και το ήξερες εξαρχής είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να του πεις γιατί θα τον κάνεις να νιώσει άσχημα και να κλειστεί κι άλλο στο καβούκι του. Απλά αποδέξου την κατάσταση και κάνε τον να νιώσει άνετα, αλλιώς γιατί ήσουν μαζί του εξαρχής;

«Με βρίσκεις όμορφη;»
Αν αναζητάς επιβεβαίωση και boost αυτοπεποίθησης είναι σίγουρα ο λάθος τρόπος. Καλύτερα να σας το δείξει αυθόρμητα μόνος του παρά να κάνετε μία συζήτηση που θα ενεργοποιήσει πάλι «ωρολογιακή βόμβα».

«Δεν έχεις γούστο»
Αν θεωρείς ότι το αγόρι σου ντύνεται απαίσια μην του το πεις. Απλά πηγαίνετε μαζί για ψώνια για να του δείξεις το σωστό δρόμο. Τώρα η ατάκα «δεν έχεις γούστο» μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, γιατί μην ξεχνάς ότι είσαι κι εσύ επιλογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις άντρας ερωτήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ