Στον... αέρα το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Στον... αέρα το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον αναμενόταν το Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή, το οποίο θα μπορούσε να μεταθέσει την ημερομηνία του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός για να γίνει κανονικά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στις 5 Μαρτίου.

Ωστόσο, το ντέρμπι του επαναληπτικού του Κυπέλλου βρίσκεται στον... άερα καθώς αποφασίστηκε η αναβολή του Δ.Σ. της διοργανώτριας επειδή λείπουν στην Ουκρανία οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (για το αυριανό ματς με την Ντίνπρο).

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, ήθελε να παρευρίσκονται οπωσδήποτε οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» στη συνεδρίαση, καθώς στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται δύο μεγάλα θέματα που αφορούν το μέλλον της λίγκας: η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ η οποία εκπνέει το καλοκαίρι και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της χορηγίας, καθώς και η πιθανή επέκταση της συμφωνίας με τη Nova πέραν του 2017 οπότε και λήγει.

Η μετάθεση του Δ.Σ. δεν έχει επ ουδενί να κάνει με το αίτημα της ΕΠΟ να διεξαχθεί το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή 1 Μαρτίου (αντί Δευτέρας 2/3) ώστε να διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Για να παρθεί μια τέτοια απόφαση δεν χρειάζεται συνεδρίαση Δ.Σ., το οποίο απλώς εγκρίνει τις όποιες αλλαγές γίνονται στο πρόγραμμα. Την αλλαγή την κάνουν τα στελέχη της λίγκας (διεύθυνση αγωνιστικού-πρόεδρος) με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων (του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης εν προκειμένω). Εν συνεχεία η όποια απόφαση εγκρίνεται τυπικά από το συμβούλιο.

Πάντως, από την ΕΠΟ τονίζουν ότι περιμένουν σήμερα την Super League να έχει νέα για την τύχη του ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ να πιέζει να γίνει το ματς στην ημερομηνία που έχει οριστεί αρχικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Super League Κύπελλο ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ