Ρατσιστικό ντελίριο οπαδών της Τσέλσι: Σπρώχνουν έξω από το τρένο Αφρικανό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρατσιστικό ντελίριο οπαδών της Τσέλσι: Σπρώχνουν έξω από το τρένο Αφρικανό [βίντεο]

metro-parisi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι οπαδοί της Τσέλσι κατόρθωσαν να ντροπιάσουν την ομάδα τους, χθες το βράδυ, και αναγκάσαν τους εκπρόσωπους της ομάδας να ζητήσουν συγνώμη για την αισχρή πράξη των «φιλάθλων» της.

Ο Πολ Νόλαν, Βρετανός που ζει στο Παρίσι, κατέγραψε με το κινητό του την ντροπιαστική συμπεριφορά των οπαδών της Τσέλσι, οι οποίοι είχαν ακολουθήσει την ομάδα τους στο Παρίσι για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο βίντεο, βλέπουμε τους φανατικούς της να απωθούν με βίαιο τρόπο ένα Γάλλο αφρικανικής καταγωγής, που προσπαθεί να επιβιβαστεί στο βαγόνι. Ο άντρας επιμένει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους αλλά οι οπαδοί τον απωθούν ξανά, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων επιβατών. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ανόητοι οπαδοί τραγουδούν, ανερυθρίαστα, «Είμαστε ρατσιστές, γιατί έτσι μας αρέσει».

Ρατσιστικό ντελίριο οπαδών της Τσέλσι: Σπρώχνουν έξω από το τρένο Αφρικανό [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ρατσιστικό ντελίριο οπαδών της Τσέλσι: Σπρώχνουν έξω από το τρένο Αφρικανό [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ρατσιστικό ντελίριο οπαδών της Τσέλσι: Σπρώχνουν έξω από το τρένο Αφρικανό [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η δημοσίευση των εικόνων προκάλεσε αντιδράσεις και στις δύο χώρες και ο εκπρόσωπός τύπου της ομάδας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη. «Αυτή η συμπεριφορά είναι αποτρόπαια και δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία. Η ομάδα της Τσέλσι θα υποστηρίξει κάθε νομική δίωξη εναντίον αυτών των ατόμων, στα οποία θα απαγορεύεται, από τώρα και στο εξής, η είσοδος στο γήπεδο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρατσιστές Οπαδοί μετρό Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ