Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι: Ισοπαλία (1-1) με κερδισμένο τον Μουρίνιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι: Ισοπαλία (1-1) με κερδισμένο τον Μουρίνιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γκολ του Ιβάνοβιτς είναι πολύτιμο παρά το 1-1 της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς του Λονδίνου.

Με την συνηθισμένη της αμυντική τακτική στα εκτός έδρας ματς, οι «μπλε» έφυγαν με την πολύτιμη ισοπαλία με γκολ από την έδρα της Παρί και έχουν το πάνω χέρι στη για το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Ελαφρώς καλύτερο ξεκίνημα στο ματς για τους Γάλλους, που ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους ζορίζοντας του αντίπαλους αμυντικούς. Τελικά, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά κόντρα στη ροή του αγώνα στο 36' και να πάρουν το προβάδισμα σε ένα καθοριστικό σημείο με τον Ιβάνοβιτς. Το ίδιο… κόλπο έκαναν και οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, βρίσκοντας την απάντηση στο 54ο λεπτό με τον Καβάνι. Από εκεί και πέρα οι Παριζιάνοι πίεσαν την σφιχτή άμυνα των «μπλε», που όμως κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα την πολύ σημαντική ισοπαλία. Σε δύο εβδομάδες η ρεβάνς στο Λονδίνο, στις 11 Μαρτίου.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίζ, Ματουϊντί, Βεράτι, Λαβέτσι (81’ Παστόρε), Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Μάτιτς, Φάμπρεγας (83’ Όσκαρ), Ραμίρες, Γουίλιαν (79’ Κουαδράδο), Αζάρ, Κόστα


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Παρί Σεν Ζερμέν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ