Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στα μάτια μας να φαίνεται εξωτική και σχεδόν εξωπραγματική, στην καθημερινή της ζωή, η 54χρονη Τζούλιαν Μουρ, είναι όπως αποκαλύπτει η ίδια σχεδόν βαρετή.

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Λίγες μέρες πριν την 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, η υποψήφια και το φαβορί στην κατηγορία «Α γυναικείου ρόλου», για την ερμηνεία της στο «Still Alice», Τζούλιαν Μουρ ποζάρει για την πολυτελή έκδοση του LA Confidential, πιο σέξι από ποτέ.

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Φυσικά και είμαι χαρούμενη για το Οσκαρ. Και μόνο που το συζητάμε. Είναι υπέροχο να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά σου. Ολοι αγαπάμε τον έπαινο. Είναι τιμή να συζητάνε το όνομά σου», υποστηρίζει στη συνέντευξή της.

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Θα με έλεγα κανονική για να μη πω βαρετή» δήλωσε η ηθοποιός περιγράφοντας τον εαυτό της.«Τέτοιος άνθρωπος είμαι, τελικά. Δεν είμαι εξαιρετικά εξωτική. Δεν είμαι πολύ εκκεντρική. Ζω στο Δυτικό Village στη Νέα Υόρκη. Εχω δύο πραγματικά υπέροχα παιδιά. Εχω ένα σπουδαίο σύζυγο. Μου αρέσει πολύ η πόλη μου. Μου αρέσει να περπατάω σε αυτήν. Ξέρω να δίνω αξία στη συνηθισμένη μου ζωή και τη ζωή της οικογένειάς μου. Αλλά επίσης εκτιμώ αφάνταστα και τη ζωή της φαντασίας, τη ζωή των ιστοριών. Γιατί νιώθω πως μέσα από τις ιστορίες και τις αφηγήσεις μιλάμε πραγματικά για αυτό που είμαστε».

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Oπως ήταν αναμενόμενο η Julianne μίλησε και για το ρόλο της: «Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η ιδέα για το Alzheimer, ότι εξαφανίζει την προσωπικότητα, αλλά από την εμπειρία μου και μιλώντας με γιατρούς και μέλη οικογενειών, αλλά και με τους ίδιους τους ασθενείς, ένιωσα ότι ο εαυτός τελικά δεν χάνεται και ίσα ίσα που είναι πολύ ενεργός σε όλα τα στάδια της νόσου».

Η Τζούλιαν Μουρ σε εκρηκτική φωτογράφιση λέει ότι είναι μια κανονική γυναίκα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζούλιαν Μουρ σέξι Φωτογράφιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ