Ολυμπιακός και ΑΕΚ κάνουν επιτέλους πρεμιέρα στη Super League - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κάνουν επιτέλους πρεμιέρα στη Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, αντίστοιχα, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ σε δύο αγώνες που κρύβουν αρκετούς κινδύνους. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 20:30 την Ξάνθη, ενώ η ΑΕΚ στις 18:15, αναμετράται με τον φιλόδοξο φέτος Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες της Αττικής έχουν το πρόσθετο άγχος της κάλυψης της διαφοράς από τις πρωτοπόρες ομάδες καθώς δεν θέλουν από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές να μείνουν πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Στα χθεσινά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε απέναντι στον Ατρόμητο, και παίζοντας με 10 παίχτες από το 3ο λεπτό, απέσπασε την ισοπαλία και συνεχίζει να προηγείται στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας o Παναιτωλικός του Χαριστέα πέρασε από την έδρα της Κέρκυρας, πετυχαίνοντας νίκη με 3-2.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (16.00, nova2, Σιδηρόπουλος)
AEK – Eργοτέλης (18.15, nova3, Κομίνης)
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (18.15, nova2, Κωνσταντινέας)
Ολυμπιακός – Ξάνθη (20.30, nova1, Βοσκάκης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ