«Ανοστη» ισοπαλία για Σκόντα Ξάνθη και Πλατανιά - iefimerida.gr

«Ανοστη» ισοπαλία για Σκόντα Ξάνθη και Πλατανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σκόντα Ξάνθη και τον Πλατανιά ολοκλήρωσε την 24η αγωνιστική της Super League. Σε ένα ματς, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με κερδισμένους τους...Κρητικούς.

Ο Πλατανιάς έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του ματς όμως από το 6ο λεπτό και μετά, η Σκόντα Ξάνθη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα δημιούργησε κάποια προβλήματα στον Πλατανιά χωρίς όμως να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Στο 2ο ημίχρονο, ο Πλατανιάς κατάφερε να κλείσει ακόμη περισσότερο τους χώρους και δεν επέτρεψε στην γηπεδούχο ομάδα να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Σκόντα Ξάνθη πίεσε ακόμη περισσότερο όμως το 0-0 δεν άλλαξε με την ομάδα του Λουτσέσκου να μένει στην 5η ισοπαλία της στα τελευταία έξι παιχνίδια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκόντα Ξάνθη Πλατανιάς Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ