Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρις Γκραντ μπορεί να είναι νεαρός στην ηλικία, ωστόσο είναι από τους πιο ταλαντούχους χορευτές και χορογράφους των ΗΠΑ και επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον για να στήσει τα χορευτικά του This is it Τour.

Γεννήθηκε το 1988 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και πριν καν κλείσει τα 21 είχε φτάσει σε επίπεδα που μερικοί δε μπορούν ούτε να φανταστούν. Ξεκίνησε να κάνει χορό ήδη από την ηλικία των 2 ετών και όπως λέει ο ίδιος, ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μεγάλη επιρροή γι' αυτόν, αφού έβλεπε πάντα τα βίντεο και τις συναυλίες του και εντυπωσιαζόταν από τις χορογραφίες: «Γυρνούσα σπίτι από το σχολείο και ενώ τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου άφηναν τις τσάντες και πήγαιναν να παίξουν μπάλα, εγώ κόλλαγα μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπα βίντεοκλίπ»

Η προσήλωση και η αγάπη του για το χορό τελικά απέδωσε, αφού ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον τον επέλεξε για το «This is It» tour, ωστόσο στάθηκε εν μέρει άτυχος, γιατί έμειναν στις πρόβες, αφού ο διάσημος ποπ σταρ πέθανε πριν ξεκινήσει η περιοδεία.

Παρολαυτά κατάφερε να παίξει τον ρόλο του στην ιστορία του βασιλιά της ποπ ακόμα και μετά τον θάνατο του, αφού τον ενσάρκωσε στην συναυλία – φόρο τιμής «Michael Forever» που έγινε το 2011.

Την ίδια περίοδο γνώρισε και την Μπιγιονσέ, μέσω του χορογράφου μέντορά του Φράνκ Γκάτσον, ο οποίος τον έπεισε να πάει σε οντισιόν. Ο Γκράντ έγινε τελικά χορογράφος της διάσημης σταρ για το «I am… Sasha Fierce» tour και όπως λέει ο ίδιος την θεωρεί τον θηλυκό Μάικλ Τζάκσον, αφού έχει και τη φωνή αλλά και την κίνηση για να φτάσει ψηλά.

Στη συνέχεια έκανε μία προσπάθεια να στραφεί προς τη μουσική, αφού το 2010 συνεργάστηκε με την Chokolate Records και κυκλοφόρησε τρία ντέμο στο Λος Αντζελες. Ενα χρόνο αργότερα επέστρεψε και πάλι στο χορό ως βοηθός του χορογράφου Φράνκ Γκάτσον, ενώ εμφανίζεται και στο βίντεοκλιπ της Τζένιφερ Λοπέζ «On the Floor».

Ο Κρις έχει ήδη αποκτήσει εκατομμύρια φαν με το τραγούδι και το χορό του στο σόου του MTV «Making The Band 4» όπου έφτασε στους φιναλίστ, στο σόου του MTV «America's Best Dance Crew», στο «106 & Park» του ΒΕΤ και στο σόου της Ελεν Ντε Τζένερις.

Το 2010-2011 είχε επίσης χορογραφήσει και χορέψει στο βίντεοκλιπ για το τραγούδι «What a Feeling» του Αλεξ Γκοντίνο με την Κέλι Ρόουλαντ, ενώ περιόδευσε στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο με την Μπιγιονσέ ως χορογράφος και χορευτής για την προώθηση του νέου της άλμπουμ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Κρις έχει επίσης γράψει και παρουσιάσει τραγούδια για το πρώτο electro pop δίσκο του με τίτλο «Good Night» τον οποίο συν-έγραψε με τον παραγωγό Ντόνι Σκάντζ.

Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ο άνθρωπος που έμαθε τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει [βίντεο] | iefimerida.gr 4


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Τζάκσον χορευτής χορογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ