O Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Εργοτέλη με άγχος και 3-0 – Όλα τα γκολ της ημέρας [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Εργοτέλη με άγχος και 3-0 – Όλα τα γκολ της ημέρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και την μέτρια εμφάνιση απέναντι στην Ενωση, κέρδισε το Σάββατο τον Εργοτέλη με 3-0 στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Super League.

Για 90 λεπτά Ολυμπιακός και Εργοτέλης ήταν σαν την γάτα με το ποντίκι, με τους Πειραιώτες να χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη δίχως όμως να βρίσκουν λύση.

Η λύτρωση ήρθε τελικά από δύο αλλαγές του Περέιρα. Ντουρμάζ (71’) και Φορτούνη (73’) καθάρισαν την υπόθεση νίκη μέσα σ’ ένα τρίλεπτο κόντρα στους Κρητικούς και έδιωξαν τα σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Έλληνα μέσου.

Κάκιστη διαιτησία από τον Παπαπέτρου που έχασε όλες τις δύσκολες φάσεις που είχε να διαχειριστεί. Δεν υπέδειξε δύο καθαρά πέναλτι των Πειραιωτών σε ανατροπή του Χάρα και σε χέρι του Γκοκς, καταλόγισε λανθασμένα αυτό πάνω στον Κασάμι (αστόχησε ο Τσόρι), ενώ στη φάση του πρώτου γκολ έχει προηγηθεί χέρι του Τσόρι.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί (70' Φορτούνης), Αφελάι (57' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (80' Μπενίτες), Χάρα.

Εργοτέλης (Ματζουράκης): Σαράνοβ (80' Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκορκς, Φίντελεβ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45+1' Καλέ), Ουλά (70' Στογιάνοβιτς), Σολάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Εργοτέλης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ