Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου μέσα στα Ιωάννινα με 3-1 επί του ΠΑΣ - iefimerida.gr

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου μέσα στα Ιωάννινα με 3-1 επί του ΠΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος χρειαζόταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 για την Super League.

Σε μια έδρα που συνηθίζει να φεύγει χαμογελαστός (έχει να χάσει από τη σεζόν 1982-83), ο Πανιώνιος έκανε και πάλι την ζημιά.

Η ομάδα του Ουζουνίδη άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουμάλ (45’). Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αντέδρασε και βρήκε απάντηση στο 56΄ με εξαιρετικό σουτ-βολέ του Τσουκαλά. Η αντεπίθεση των γηπεδούχων δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με επίθεση από… αέρος. Με δύο τέρματα, έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ, του κεντρικού αμυντικού του διδύμου (Οικονόμου και Χατζηισαΐας), ο Πανιώνιος έφτασε στο 3-1 «κλειδώνοντας» μια μεγάλη νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς (83’ Σαπαλίδης), Μπέριος, Τσάβες, Χαρίσης

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90+1’ Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81’ Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός (72’ Φούντας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Super League ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ