O Τζορτζ Κλούνεϊ, 19 ετών, γαμπρός -Ο μυστικός γάμος του χολιγουντιανού σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

O Τζορτζ Κλούνεϊ, 19 ετών, γαμπρός -Ο μυστικός γάμος του χολιγουντιανού σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζορτζ Κλούνεϊ που τον δείχνει ντυμένο γαμπρό.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον 19χρονο Τζορτζ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κόβινγκτον του Κεντάκι, ντυμένο με γαμπριάτικο κοστούμι δίπλα στη νύφη Λίζα Κόλινς.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για «κανονικό» γάμο, αλλά για φωτογράφιση για διαφημιστική καμπάνια εμπορικού καταστήματος με ενδύματα γάμου, στο οποίο ο νεαρός τότε Τζορτζ πούλαγε παπούτσια.

O Τζορτζ Κλούνεϊ, 19 ετών, γαμπρός -Ο μυστικός γάμος του χολιγουντιανού σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα συγκλονίζονταν εάν «παντρεύονταν» τον Κλούνεϊ, η «νύφη» του στο διαφημιστικό είπε πως δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία. «Ημουν απελπισμένη που έπρεπε να είμαι μαζί του όλη μέρα», θυμάται η Λίζα Κόλινς.

«Ημουν θυμωμένη που θα το έκανα αυτό, γιατί η μητέρα μου, που επίσης δούλευε στο ίδιο κατάστημα, πήρε την πρωτοβουλία να πει το “ναι” στη φωτογράφιση εκ μέρους μου. Αφήστε που ο Τζορτζ τότε δεν ήταν διάσημος», είπε η Λίζα.

O Τζορτζ Κλούνεϊ, 19 ετών, γαμπρός -Ο μυστικός γάμος του χολιγουντιανού σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
O Τζορτζ Κλούνεϊ, 19 ετών, γαμπρός -Ο μυστικός γάμος του χολιγουντιανού σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Λίζα και ο Κλούνεϊ, 53 ετών σήμερα, αναπαρέστησαν μια κανονική τελετή γάμου, με μουσική και κόσμο να παρακολουθεί, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα. «Ο Τζορτζ είναι ένας πολύ γοητευτικός και γλυκός άνδρας, αλλά τώρα έχει βγει από την... αγορά», είπε η Λίζα, που δεν τον έχει δει ποτέ από τότε.«Αν ήξερα τότε ότι θα γινόταν τόσο διάσημος, θα του έδινα σίγουρα μεγαλύτερη σημασία», κατέληξε η Λίζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ