17χρονος σκότωσε με σφυρί τους γονείς του και μετά έκανε πάρτι! - iefimerida.gr

17χρονος σκότωσε με σφυρί τους γονείς του και μετά έκανε πάρτι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σοκαριστική υπόθεση του 17χρονου Tiler Hadley από την Φλόριντα των ΗΠΑ, που είχε συγκλονίσει τον κόσμο τον περασμένο Ιούλιο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς οι αρχές αποφάσισαν να τον δικάσουν για διπλή ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Στις 16 Ιουλίου ο Tiler σκότωσε με ένα σφυρί τους γονείς του και αμέσως μετά άφησε τα πτώματά τους στην κρεβατοκάμαρά τους και κάλεσε μέσω Facebook στο σπίτι καμιά 12αριά φίλους του για να κάνουν πάρτι!

Τον Tiler τον συνέλαβε η αστυνομία μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και τον βρήκαν μια μέρα μετά το έγκλημα να είναι στο σπίτι του και τον περιέγραψαν ως «ιδιαίτερα νευρικό», ενώ ο 17χρονος τους είπε ψέματα πως οι γονείς του έλειπαν σε ταξίδι.

Οι έρευνες και οι ανακρίσεις της αστυνομίας ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει κανένα κίνητρο για την διπλή δολοφονία

Αν κριθεί ένοχος από το δικαστήριο αντιμετωπίζει την ισόβια κάθειρξη καθώς το νεαρό της ηλικίας του αποτρέπει τις εισαγγελικές αρχές από το να εισηγηθούν την θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ