Νασρί: Δεν έχω εντυπωσιαστεί από την Τσέλσι του Μουρίνιο - iefimerida.gr

Νασρί: Δεν έχω εντυπωσιαστεί από την Τσέλσι του Μουρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν είναι πρώτη με +7 η Τσέλσι, ο Σαμίρ Νασρί δεν παραδέχεται την ανωτερότητα των Λονδρέζων στην φετινή Premier League.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μουρίνιο, όμως δεν έχω εντυπωσιαστεί από την ομάδα του, καθόλου. Έχουμε αγωνιστεί δύο φορές, την πρώτη στο "Έτιχαντ" με 10 παίκτες και ήμασταν καλύτεροι. Άλλα κι όταν αγωνιστήκαμε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ήμασταν πάλι καλύτεροι. Έχω δει μερικά από τα παιχνίδια τους. Δε νομίζω πως είναι φανταστικοί. Είναι απλά δυνατοί και έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό μπροστά. Για μένα, δεν είναι καθόλου... ιδιαίτεροι και πιστεύω πως θα κάνουν λάθη στη συνέχεια. Εμείς πρέπει να έχουμε καλή παρουσία. Να κερδίσουμε τους αγώνες μας και θα δούμε τι θα συμβεί. Ο τίτλος θα παιχτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κανείς δεν θα κερδίσει το τρόπαιο 10 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν» είπε ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που... τρέχει να προλάβει την Τσελσι για τον φετινό τίτλο στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Μαντσεστερ Σίτι Σαμίρ Νασρί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ