Bild: «Μηχανή του σεξ ο Βαρουφάκης» -Τι λένε Ελληνίδες για το σεξ απίλ του υπουργού [εικόνες] - iefimerida.gr

Bild: «Μηχανή του σεξ ο Βαρουφάκης» -Τι λένε Ελληνίδες για το σεξ απίλ του υπουργού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ελληνίδες έχουν ήδη προλάβει να «λατρέψουν» τον Γιάνη Βαρουφάκη. Το γεγονός αυτό έδωσε την έμπνευση στην γερμανική εφημερίδα «Bild» να μιλήσει με κάποιες γυναίκες και να φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών είναι κάτι σαν... «μηχανή του σεξ».

Το συγκεκριμένο άρθρο επικεντρώθηκε στο σεξ απίλ του Γιάνη Βαρουφάκη, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον Μπρους Γουίλις και τον Βιν Ντίζελ. Η γερμανική εφημερίδα μίλησε με νεαρές μαθήτριες στην Αθήνα, οι οποίες είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον κ.Βαρουφάκη.

Bild: «Μηχανή του σεξ ο Βαρουφάκης» -Τι λένε Ελληνίδες για το σεξ απίλ του υπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Αχ είναι τόσο αθλητικός, λατρεύει τα επικίνδυνα σπορ. Είναι τόσο όμορφος. Τόσο μορφωμένος. Και όταν μιλάει...είναι απίστευτος» αναφέρει η 18χρονη Τζορτζίνα Μαρίνου και σμπλήρωσε πως ««Όταν κάθεται στη μηχανή του, είναι σαν μία μηχανή του σεξ.

Bild: «Μηχανή του σεξ ο Βαρουφάκης» -Τι λένε Ελληνίδες για το σεξ απίλ του υπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην Bild μίλησε και μια ακόμη 18χρονη μαθήτρια, η Ιωάννα Μαστρογιάννη, η οποία μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία να βρει έναν άντρα σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Bild: «Μηχανή του σεξ ο Βαρουφάκης» -Τι λένε Ελληνίδες για το σεξ απίλ του υπουργού [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ένα όνειρο. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα να έχω. Eίναι τόσο στιλάτος, τόσο όμορφα ντυμένος, αθλητικός, αρρενωπός με μ' έναν πολύ έξυπνο και γλυκό τρόπο» δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης Γερμανία Bild
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ