«Ανοιχτοί» λογαριασμοί στο Κύπελλο Ελλάδος – Δύο ισοπαλίες σε Χανιά και Ηράκλειο - iefimerida.gr

«Ανοιχτοί» λογαριασμοί στο Κύπελλο Ελλάδος – Δύο ισοπαλίες σε Χανιά και Ηράκλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες (όλες με το ίδιο σκορ 1-1) ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ηρακλής έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα για να περάσει στα ημιτελικά μετά τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη πήραν εκτός έδρας ισοπαλίες με γκολ ενόψει των ρεβάνς στις έδρες τους και έχουν σημαντικές ελπίδες να περάσουν.Η Ξάνθη απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 που απέσπασε στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ, με το γκολ του Σολτάνι που ισοφάρισε το τέρμα του Κουτσιανικούλη. Προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ήρθε 1-1 στα Χανιά, ενώ προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε με πέναλτι του Σουάνη, αλλά οι πανηγυρισμοί των παικτών του δεν κράτησαν πολύ αφού ισοφάρισε ο Κρητικός.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Πανιώνιος – Ηρακλής 2-0
Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1
Χανιά – Απόλλων Σμύρνης 1-1
ΟΦΗ – Ξάνθη 1-1
Οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί να διεξαχθούν στις 3, 4, 5 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Ξάνθη Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ