Ο ειδικός ρόλος του Γιάννη Δραγασάκη στις Βρυξέλλες -Επαφές για να γεφυρωθούν οι διαφορές Αθήνας-Ευρώπης - iefimerida.gr

Ο ειδικός ρόλος του Γιάννη Δραγασάκη στις Βρυξέλλες -Επαφές για να γεφυρωθούν οι διαφορές Αθήνας-Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικίνδυνες αποστολές ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφού όσο ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής και θα επιχειρεί να χτίσει συμμαχίες με Ευρωπαίους ηγέτες, ο Γιάννης Δραγασάκης θα έχει παράλληλες συναντήσεις στις Βρυξέλλες.

Οι επαφές αυτές έχουν προφανώς στόχο να προλειάνουν το έδαφος εν όψει του εξαιρετικά δύσκολου Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, στο οποίο Αθήνα και Ευρωπαίοι καλούνται να γεφυρώσουν τις διαφορές και τις διατυπώσεις που εμπόδισαν την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα περί συμφωνίας για κοινή δήλωση

Στενοί συνεργάτες του κ. Δραγασάκη επιμένουν, δε, ότι ουδέποτε υπήρξε συμφωνία της ελληνικής αντιπροσωπείας με κείμενο ανακοινωθέντος, όπως γράφεται σε ξένα μέσα ενημέρωσης, συμπληρώνοντας ότι δεν υπήρχε ένα, αλλά περισσότερα προσχέδια, τα οποία είτε στη σκληρή είτε στην ηπιότερη διατύπωσή τους απείχαν από τις ελληνικές θέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ