Reuters: Επεσαν τα ελληνικά ομόλογα -Κάτι βλέπουν στον ορίζοντα οι αγορές - iefimerida.gr

Reuters: Επεσαν τα ελληνικά ομόλογα -Κάτι βλέπουν στον ορίζοντα οι αγορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καίτοι αρχικά εμφάνισαν τάση προς τα πάνω, τα ελληνικά ομόλογα κρατήθηκαν χαμηλά κάτι που δείχνει έκτυπα πως οι επενδυτές περιμένουν ότι οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με έδρα τις Βρυξέλλες θα έχουν, τελικά, ευκταία κατάληξη.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι αγορές ποντάρουν σε θετικό αποτέλεσμα ανάμεσα στην αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας και τους διεθνείς πιστωτές, παρά το γεγονός ότι στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές στο Eurogroup της Τετάρτης δεν βρέθηκε λύση. Έτσι το 3ετές ομόλογο έπεσε 125 μονάδες βάσεις και έφτασε στο 19,81%, ενώ το 10ετές έπεσε 27 μονάδες βάσης και έφτασε στο 10,7%. Όπως αναφέρουν οι αναλυτές της Rabobank: «Συνεχίζουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις. Αν και γνωρίζουμε πως ο δρόμος ανάμεσα στη λύση και τη διάλυση παραμένει ανησυχητικά ο ίδιος».




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό ομόλογα Eurogroup επενδυτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ