Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή με σκορ 2-0 επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο - iefimerida.gr

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή με σκορ 2-0 επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαία βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Θεσσαλονίκη σε ένα ματς όπου είχε την καθολική υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες.

Το παιχνίδι για τον Πανιώνιο «στράβωσε» από νωρίς. Ο Σιώπης τραυματίστηκε από σκληρό τάκλιν του Ρομάνο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τον Κόρμπο, ο οποίος έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρώτο γκολ του αγώνα αφού στο 15' και έπειτα από γύρισμα του Πορτουλίδη, η μπάλα κόντρα πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Αμέσως μετά μάλιστα ο Περόνε είχε δοκάρι σε προσπάθειά του να σκοράρει ξανά για τον Ηρακλή ενώ στο 35' ο Παντίδος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου σημαδεύοντας και αυτός το δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής προσπάθησε περισσότερο να μην επιτρέψει στον Πανιώνιο να πιέσει και το κατάφερε αφού οι κυανέρυθροι δεν μπορούσαν να φτάσουν απειλητικά στην εστία του Χουάντερσον. Στο 74' μάλιστα ο Ρομάνο, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης για τον «Γηραιό» με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε.
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής Πανιώνιος Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ